Skifte dekk – pris på hvor mye det koster å skifte hjul hos oss

Vi skifter normalt dekk to ganger i året. Om du ikke kan eller har lyst til å gjøre det selv, hjelper vi deg med å skifte dekk. Se pris på å dekkskift her. 

Selv om du bare skal legge om til riktig dekk for sesongen kan det være aktuelt å ty til profesjonell hjelp. Det er ikke alle som kan bytte dekk selv, eller har mulighet til det. Hos Drøbak Dekk og Felg hjelper vi deg med å skifte hjulene på bilen, sjekke dekktrykk og vaske dekkene.

Hjulspor i snø

Proffe på dekk

Som en del av Dekkpartner kan vi tilby dekk og felger fra en flere kjente merker, sammen med faglig dyktige medarbeidere og god service. Vi tilbyr en rekke dekk- og felgtjenester, deriblant: 

  • dekkhotell
  • dekkskift
  • felger
  • dekk til personbil
  • dekk til varebil
  • TPMS (dekktrykkservice)

 

Hvor mye koster det å skifte dekk? 

Eksakt hvor mye det koster å skifte dekk varierer noe. Det finnes mange forskjellige biler, både i størrelse og for eksempel om de har tohjulstrekk eller firehjulstrekk. Derfor må vi vite hva slags bil du har før vi kan gi deg en fullstendig pris. 

Priser på å skifte hjul

Vi tilbyr profesjonelle dekk- og felgtjenester hos oss. Vi kan blant annet tilby hjulskift og hjulvask. 

Hjulskift/dekkskift

Hjulskift inkluderer at vi skifter alle hjulene på bilen. Dette er vanligst i overgangene mellom vår og sommer, og høst og vinter, og for deg som må bytte ut dekkene dine eller har andre dekk du heller vil ha på.

Hjulskift koster fra kr 425,-

Hjulvask

Når vi skifter hjul er dekkene og felgene som tas av gjerne møkkete etter en lang sesong på veien. Vi tilbyr hjulvask slik at dekkene og felgene er klare for lagring til de tas frem ved neste sesong. Dersom hjulene som skal settes på er møkkete kan vi selvfølge ta hjulvask av disse også. 

Hjulvask koster fra kr 250,-

Felger

Dekkhotell

Når dekkene ikke er i bruk må de oppbevares et sted. De tar opp mye plass, i tillegg til at det ikke er alle steder som egner seg like godt for dekkoppbevaring. Setter du dekkene på dekkhotell hos oss kan du være sikker på at dekkene oppbevares trygt og på riktig måte. 

Dekkhotell koster fra kr 1250,-

Trenger du nye dekk eller felger? 

Dersom du har behov for noen nye dekk og felger til bilen kan vi også bistå med dette. Vi kan sette sammen dekk- og felgpakker til deg.

 

Våre andre tjenester

Visste du at vi også kan pleie bilen din? Vi tilbyr både utvendig og innvendig vask av bil, og ikke minst polering. Da holder lakken seg godt, og det er enda enklere å holde den ren. La oss hjelpe deg med rengjøringen av bilen. 

Utvendig vask koster fra kr 500,- 

Innvendig vask koster fra kr 800,-

Polering koster fra kr 2800,- 

Book time for hjulskift

Dersom du trenger å skifte hjul kan du enkelt booke time her på vår nettside. Hvis du har behov for å vaske og polere bilen kan du kontakte oss. Vi holder til i Osloveien 65 i Drøbak og hjelper deg mer enn gjerne med dekkskift og bilpleie.

Lurer du på noe?

Dersom du har spørsmål angående våre tjenester, eller hvilke dekk og felger vi kan tilby, er det bare å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelige på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og telefon: 400 30 030. 

Book time