Plei bilen i Drøbak – bilpleie, dekk og felg

Er det på tide å pleie bilen? Hvis du bor i Drøbak og trenger bilpleie, kan vi i Drøbak Dekk og Felg hjelpe deg. Vi tilbyr blant annet vask og polering av bil 

Uansett hvor mye du bruker bilen og hvor ny eller gammel den er, trenger den pleie innimellom. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å vaske og polere bilen.

Hvorfor pleie bilen? 

Bilen blir utsatt for mye – alt fra salt, asfaltstøv, insekter og møkkete vann på veiene fester seg på bilen, noe som kan føre til at den ruster og blir ødelagt. Nettopp derfor er det viktig at bilen jevnlig vedlikeholdes – både med bytte av slitte deler, men også vask og polering. 

Vaske bil

Det er flere gode grunner til å vaske bilen jevnlig, og det er også ett av punktene NAF påpeker at er viktig for å ta vare på bilen. For det første sørger du for å vedlikeholde bilen, slik at lakken, dekk, felger og andre deler holder seg lenger. 

For det andre er det tryggere å ha en ren bil. Ikke bare er den mer synlig for andre biler når lykter og skilt ikke er dekket av støv og søle, du har også bedre sikt. For det tredje er det jo alltid ålreit å ha en skinnende ren bil. Den ser bra ut, og det er mye enklere å vaske og vedlikeholde en bil som allerede pleies jevnlig.

 

Hvor ofte bør bilen vaskes? 

Det er ingen fasit på dette, men jo oftere desto bedre – da holder bilen seg lenger. En gang i måneden er et godt utgangspunkt, og litt ekstra stell i overgangen mellom sesongene er absolutt å anbefale. I tillegg kan du spyle av bilen jevnlig i periodene mellom ordentlig såpevask, og selv om bilen blir «møkkete igjen med en gang», så forhindrer jevnlig vask at salt, asfalt og partikler setter seg godt fast i understell og lakken. 

Innvendig vask

Det er ikke bare utsiden av bilen som blir møkkete. Innvendig blir det støvete, grus og søle følger med skoene og kanskje er det noen som griser til bilen med is, brus og andre ting. Det er også mye hyggeligere og enklere å oppholde seg i en bil som er ren og ryddig. Du skal derfor ikke kimse av en innvendig vask innimellom heller.

Polering

Sammen med jevnlig vask, er polering med på å vedlikeholde bilen. Når du polerer bilen sliper du ned lakken og fjerner små riper – det gjør lakken glatt og blank. Med poleringsmiddel eller voks sørger du også for å legge et beskyttende lag på bilen, slik at blant annet salt, støv og grus ikke setter seg fast like lett. Da er det også enklere å vaske bilen neste gang. 

Bilpleie hos Drøbak Dekk og Felg 

Vårt spesialområde er dekk og felg, men det er ikke bare hjulene på bilen som skal være i god stand. Derfor tilbyr vi også bilpleie, slik at fremkomstmiddelet ditt kan få en skikkelig vask både innvendig og utvendig, og polering hvis du ønsker det. Vi sørger for at bilen blir skinnende ren.  

 

Eksperter på dekk

Vi er Dekkpartner-forhandler og kan tilby et stort utvalg av dekk til bilen. I vårt sortiment finner du dekk og felger fra flere kjente produsenter. Hos oss kan du være trygg på at du får dekk og felger tilpasset din bil. 

Dekk- og felgtjenestene vi tilbyr 

  • dekkhotell
  • dekkskift
  • felger
  • dekk til personbil og varebil
  • TPMS (dekktrykkservice)

 

Book time hos oss

Hvis du trenger å polere eller vaske bilen, eller bytte dekk og felger, kan du ta kontakt med oss. Om du har spørsmål om våre tjenester eller ønsker mer informasjon er vi tilgjengelige på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og telefon: 400 30 030.  

Velkommen innom

Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom oss. Vi holder til i Osloveien 65 i Drøbak.

Åpningstider

Vi holder åpent på hverdager fra kl. 8 til 16 alle ukedager (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag). Lørdag og søndag har vi stengt. 

Velkommen til oss! 

Kontakt oss